main logo
525

Un fotbalist a reuşit primul său gol ca profesionist abia la 30 de ani

Un fotbalist din liga a doua germană, Dennis Diekmeier, a intrat în atenţia presei internaţionale după ce a reuşit marţi primul său gol ca profesionist, la vârsta de 30 de ani, la al 279-lea meci din cariera sa.

Un fotbalist a reuşit primul său gol ca profesionist abia la 30 de aniFoto: digi24.ro

Diekmeier a marcat cu o lovitură de cap, în minutul 45+1, unicul gol al meciului câştigat de Sandhausen pe terenul lui SV Wehen Wiesbaden, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Diekmeier, un fundaş dreapta care poate evolua şi ca mijlocaş, are 203 prezenţe în elita fotbalului german, 30 dintre acestea în tricoul lui FC Nurnberg, restul în cel al lui Hamburger SV.

"Bineînţeles că sunt fericit că am lăsat în urmă blestemul golului şi nu trebuie să mai aud niciun fel de vorbe", a declarat jucătorul la finalul partidei, potrivit site-ului radioteleviziunii NDR.

De asemenea, golul fundaşului a avut parte de multe comentarii şi pe reţelele de socializare.

Diekmeier a făcut să se vorbească despre el şi pe 16 mai, ziua în care liga a doua a campionatului Germaniei s-a reluat după mai mult de două luni de pauză, din cauza pandemiei de coronavirus.

Diekmeier a fost eliminat atunci după numai patru minute, în cursul meciului din deplasare cu Erzgebirge Aue (1-3).

În clasament, Sandhausen este pe locul 13 din 18 echipe, la 5 puncte de locul 16, de baraj. Poarta acestei echipe este apărată de austriacul Martin Fraisl, fost la FC Botoşani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării