23 iul, 2019 20:46
424
0
UEFA a schimbat adversarul cu o săptămână înainte de meci
23 iul, 2019 20:46
424
0

Viitorul a plecat spre Belgia cu gânduri măreţe. Totuşi, oficialii clubului au contestat decizia UEFA de a schimba adversarul cu puţin timp înainte de meci.

Foto: tvr.ro

“Cred că nu se schimbă foarte mult datele problemei, faptul că am stat până cu o săptămână înainte de meci, neştiind cine e adversarul. E destul de jenant! A fost o muncă dublă făcută de staff, a analizat două echipe în acelaşi timp, am ales să stăm la Bruxelles tocmai că nu ştiam unde se dispută partida”, a declarat George Ogăraru, director de scouting la Viitorul, transmite Știri.md cu referire la tvr.ro.

Experienţele nereuşite din cupele europene din sezoanele trecute i-au întărit pe puştii lui Hagi, care în acest an forţează accesul în grupele Europa League.

“Echipa e mult mai experimentantă faţă de trecut, dar nu garantează o calificare, trebuie foarte bine gestionat acest meci tur şi apoi să ne gândim ce se întâmplă în retur. Suntem pregătiţi, am început bine campionatul şi cu meciul din Supercupă, echipa e pregătită, arată bine, suntem încrezători”, a mai spus Ogăraru.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter