main logo
425

Trei candidați vor lupta pentru fotoliul de președinte al clubului FC Barcelona

Trei candidați vor lupta pentru fotoliul de președinte al clubului FC Barcelona. Catalanii au anunțat despre validarea candidaturilor lui Joan Laporta, Victor Font şi Toni Freixa.

Trei candidați vor lupta pentru fotoliul de președinte al FC BarcelonaFoto: Facebook.com

Deși inițial era vorba despre patru concurenții, unul dintre ei s-a retras oficial din cursă. Este vorba despre Emili Rousaud, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Lui Joan Laporta i-au fost validate 9.625 de semnături, iar lui Font cu 5 mii mai puține. Freixa s-a ales cu 2.822 de semnături valabile.

Alegerile care vor decide viitorul grupării blaugrana sunt programate pe 24 ianuarie și îl au ca favorit pe Laporta, omul care a mai condus clubul.

Dintre fotbaliștii catalani, Gerard Pique este singurul care va vota. Asta din cauza că Barcelona joacă la Elche în acea zi, iar voturile nu se pot exprima prin e-mail sau în avans, așa că doar Pique, care este accidentat, va putea merge fizic la urne.

Clubul a rămas fără președinte după ce Josep Maria Bartomeu a demisionat. El era vizat de o moţiune de cenzură din partea contestatarilor săi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării