main logo
1185

Soțul unei sportive din România l-a dat de gol pe Cristiano Ronaldo

În 2013, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă din România, Daniela Dodean (28 de ani), s-a căsătorit cu Joao Monteiro (31 de ani).

Soțul unei sportive din România l-a dat de gol pe Ronaldo

Ca și Daniela, portughezul este jucător de tenis de masă. Cei doi au o fetiță, Lara Melissa, născută în 2015. Puţini ştiau că Ronaldo avea o astfel de pasiune şi se pare că avea şi calităţi pentru acest sport. Toată lumea cunoştea pasiunea sa nebună pentru fotbal şi atât, transmite Ştiri.md cu referire la DigiSport.

Soțul Danielei Dodean a făcut dezvăluiri de senzație în presa internațională despre starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo.

Cei doi s-au intersectat în timpul junioratului, la Academia celor de la Sporting Lisabona. Joao Monteiroa spus că Ronaldo putea deveni un mare jucător și la tenis de masă.

"Talentul lui este universal. S-a antrenat cu mine, era rece și iute la masă. Avea atât de mult talent că putea deveni și el jucător profesionist. A început de mic, în manieră constantă. Dar, viața lui a fost fotbalul', a declarat Joao Monteiro, pentru gazzetta.it.

Cristiano Ronaldo a decis să dedice exclusiv fotbalului la vârsta de 16 ani. Ulterior, el a fost promovat la prima echipă a celor de la Sporting Lisabona de Ladislau Boloni. Cristiano Ronaldo a jucat în cariera sa la Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și Juventus Torino, echipă la care s-a transferat în vara anului 2018.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării