main logo
373

Simona Halep, criticată în termeni duri de presa internațională: Forţa mintală nu va fi niciodată suficientă

Prestațiile Simonei Halep sunt criticate în termeni duri de publicația Tennis World Magazine. Specialiștii de aici sunt de părere că lui Halep îi lipsește forța mintală și încrederea în sine.

Simona Halep, criticată în termeni duri de presa internaționalăSimona Halep, criticată în termeni duri de presa internațională.

Aceștia spun că va trebui ca Simona Halep să le demonstreze tuturor că își merită locul în fruntea clasamentului WTA, scrie digi24.ro.

„Simona Halep se află într-un moment de răscruce în cariera sa. Românca trebuie să aibă acum câteva meciuri convingătoare la turnee de top, pentru a da câteva confirmări importante atât sie înseşi, cât şi echipei, fanilor şi rivalelor, că merită să fie lider în clasamentul WTA. Aceste înfrângeri (n.r. Indian Wells şi Miami) demonstrează cât de precară este forma Simonei. Au fost momente în care a arătat că are încredere în ea, dar sunt şi meciuri în care şi-a pierdut forţa mintală. Jocul ei nu poate fi pus la îndoială, dar forţa mintală nu va fi niciodată suficientă dacă nu va crede în ea şi în tenisul ei. (...) Pe zgură, Simona a jucat mereu bine. Acum va avea ocazia să demonstreze şi să le închidă gura celor care o critică”, scrie Tennis World Magazine.

În următoarea perioadă, Simona Halep va juca la Stuttgart (23-29 aprilie), Madrid (4-13 mai), Roma (14-22 mai) și Roland Garros (27 mai - 10 iunie), toate pe zgură.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării