main logo
347

Sheriff Tiraspol s-a distanţat în clasament de Milsami Orhei

Echipa Sheriff Tiraspol s-a distanţat ieri cu 4 puncte în clasamentul campionatului naţional de fotbal de principala sa urmăritoare, Milsami Orhei.

Sheriff Tiraspol s-a distanţat în clasament de Milsami OrheiSheriff Tiraspol s-a distanţat în clasament de Milsami Orhei

Asta după ce Milsami a încheiat la egalitate (1-1) meciul din etapa a 16-ea a turneului disputat, în deplasare, cu Petrocub Hânceşti, iar „sheriffii” au învins pe teren propriu cu scorul 2-0 formaţia Speranţa Nisporeni. Golurile au fost marcate de Susic în minutul 28 de joc şi Rodrigues (52), transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Antrenorul echipei Speranţa, Cristian Efros, a declarat la conferinţa de presă că, în fond, scorul fixat a fost logic. „Am jucat cu cea mai bună echipă din campionat, o rivală foarte puternică. Planul tactic elaborat a fost respectat de jucători parţial. La primul gol primit n-am reuşit să trecem organizat din apărare la atac şi am fost pedepsiţi. 

La al doilea a fost comisă o greşeală individuală”, a declarat tehnicianul. „Am repurtat o victorie foarte importantă. Am îndeplinit obiectivul trasat. Am oferit un mic repaos unor jucători-cheie şi i-am verificat pe alţi fotbalişti. În ultimele 30 minute de joc am cedat fizic, dar adversara nu a speculat acest fapt”, a spus Goran Sablic, antrenorul formaţiei Sheriff.

În celelalte meciuri ale etapei au fost înregistrate următoarele rezultate: Dinamo-Auto Tiraspol – Zaria Bălţi 0-1, Zimbru Chişinău – Sfântul Gheorghe Suruceni 2-1.

Meciurile etapei a 17-ea sunt programate pentru 19 august. Clasamentul are următoare configuraţie: 1. Sheriff – 36 de puncte. 2. Milsami (32 p.), 3. Petrocub (26 p.), 4. Zimbru (17 p.), 5. Speranţa (16 p.), 6. Sfântul Gheorghe (15 p.), 7. Zaria (13 p.), 8. Dinamo-Auto (12 p.).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării