main logo
2152

Scandal uriaș după Uruguay - Ghana: Nenorociți și o adunătură de hoți

Un scandal uriaș a izbucnit la finalul partidei dintre Uruguay și Ghana, scor 2-0, meci la capătul căruia naționala lui Suarez nu a reușit să se califice în optimile de finală ale CM din Qatar.

Scandal uriaș după Uruguay - Ghana: Nenorociți și o adunătură de hoțiFoto: adevarul.ro

Jose Maria Jimenez, fundașul în vârstă de 25 de ani din naționala Uruguayului a avut o ieșire extrem de vehementă la finalul partidei câștigate de echipa sa cu scorul de 2-0 în fața Ghanei, la Cupa Mondială, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Scorul nu a fost suficient pentru ca Uruguay să avanseze în optimi, aceștia mai având nevoie de un singur gol pentru a depăși Coreea de Sud la golaveraj. 

Jimenez, Cavani și alți jucători uruguayeni i-au reproșat arbitrului neamț Daniel Siebert faptul că nu a acordat o lovitură de pedeapsă, după un fault comis în careu asupra lui Darwin Nunez. 

Fundașul Uruguayului s-a îndreptat violent spre „central”, la finalul meciului, iar camerele au surprins momentul în care fotbalistul a rostit mai multe cuvinte care ar putea să îi aducă o suspendare drastică.

„Acești nenorociți sunt o adunătură de hoți!”, a strigat Jimenez, citat de TyC Sports. 

De aceeași părere este și tehnicianul Uruguayului, care a făcut declarații la finalul meciului. 

"Este foarte clar ce s-a întâmplat, asta este tot ce putem spune acum", a precizat tehnicianul cu privire la mai multe decizii luate de arbitrul neamț. 

Ghana și Uruguay au o întreagă poveste în spate. Cele două echipe au jucat cu calificarea pe masă, la fel ca în 2010, când partida s-a lăsat cu un scandal uriaș.

La Mondialul din Africa de Sud, în sferturile de finală,  Luis Suarez a făcut henț pe linia porții, la ultima fază a meciului, privându-i pe ghanezi de o victorie istorică. Atacantul uruguayan a fost eliminat, dar penalty-ul a fost ratat de cel mai bun jucător al africanilor, Gyan.

S-a ajuns atunci la loviturile de departajare, unde sud-americanii au avut câștig de cauză! Gyan a devenit oaia neagră a africanilor, primind chiar și amenințări cu moartea de la proprii suporteri.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării