main logo
599

Nebunie totală în Liga Campionilor: Ajax îl dă afară pe Cristiano Ronaldo, iar Barcelona s-a distrat cu Manchester United

Barcelona - Manchester United și Juventus - Ajax Amsterdam au fost partidele care au decis primele semifinaliste din acest sezon al Ligii Campionilor. Olandezii au făcut o nouă victimă celebră, după ce a eliminat-o, din optimi, pe actuala Campioana a Europei, Real Madrid.

Ajax îl dă afară pe Cristiano Ronaldo, iar Barcelona s-a distrat cu MU

Ultimul succes al lui Ajax în fața lui Juventus a fost în urmă cu 46 de ani. Însă, marți seara, noua echipă a lui Răzvan Marin a produs o nouă surpriză în Liga Campionilor, deși a fost condusă, după reușita lui Cristiano Ronaldo din minutul 28. Van de Beek a egalat după numai 6 minute, iar noul star al fotbalului mondial, de Ligt, a semnat calificarea în minutul 67. Cu 10 minute înainte de finalul timpului regulamentar, Ziyech de la Ajax a marcat și el, dar arbitrul Clement Turpin a cerut intervenția sistemului VAR, iar reușita a fost anulată pentru off-side, transmite Ştiri.md cu referire la stiripesurse.ro.

În partida tur, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 45, iar David Neres a restabilit egalitatea la începutul primei reprize.

Pe stadionul Nou Camp, Barcelona a pornit cu un avantaj în duelul pentru câștigarea unul loc în "careul de ași". În meciul tur, pe Old Trafford, gruparea pregătită de Ernesto Valverde s-a impus cu 1-0. Catalanii s-au impus cu 3-0 și se califică în semifinale, după ce în ultimele trei sezoane din Liga Campionilor au fost eliminați în sferturile de finală ale competiției.

Manchester United nu a mai reușit minunea din optimi, din fața celor de la PSG, când campioana Franței s-a impus cu 2-0 pe Old Trafford, iar pe stadionul Parc des Princes din Paris, United a câștigat cu 3-1 și s-a calificat în sferturile de finală.

Messi, în minutele 16 și 20, și Coutinho, în minutele 61, au stabilit un scor de neprezentare la Barcelona.

Cu reuşitele de marţi, primele în sferturile de finală ale Ligii Campionilor din 2013, Messi a ajuns la 110 goluri în această competiţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării