main logo
499

Moldovenii, eliminați în primul tur al turneelor europene la fotbal

Toate echipele moldovenești au fost eliminate joi, 18 iulie, în primul tur al turneelor intercluburi europene la fotbal.

Moldovenii, eliminați în primul tur al turneelor europene la fotbalFoto: sporter.md

Formația Milsami Orhei a suferit eșec în meciuri retur de la Orhei din cadrul Ligii Europa disputat cu FCSB (București, România) cu scorul 1-2. În tur, aceasta a cedat cu 0-2, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Speranța Nisporeni a fost surclasată cu 6-0 la Baku de Neftci (Azerbaidjan). În meciul de acasă, desfășurat în urmă cu o săptămână, a fost întrecută cu scorul 3-0. 

Petrocub Hâncești a fost învinsă cu același scor 1-0 și în deplasare, și acasă. ”Este important că am acumulat o bună experiență competițională. 

Ne vom strădui să îmbunătățim jocul nostru în campionat”, a declarat la conferința de presă antrenorul formației, Lilian Popescu. 

În Liga Europa va evolua în continuare doar o singură echipă moldovenească, Sheriff Tiraspol. 

Aceasta a cedat în turul preliminar al Ligii Campionilor formației Saburtalo (Georgia) 0-3 pe teren propriu, a învins-o în deplasare cu 3-1, dar în suma golurilor marcate a părăsit competiția și va concura în Liga Europa. 

Evoluția echipelor moldovenești în actuala ediție a turneelor intercluburi europene este una dintre cele mai nereușite în ultimii ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării