main logo
473

Luptătoarea moldoveană Anastasia Nichita a învins-o pe vicecampioana Asiei

Luptătoarea moldoveană de stil liber Anastasia Nichita (57 kg) a învins-o ieri în meciul ei de debut din Pro Wrestling League (India) pe vicecampioana Asiei, Sarita.

Luptătoarea Anastasia Nichita a învins-o pe vicecampioana AsieiLuptătoarea Anastasia Nichita a învins-o pe vicecampioana Asiei

Partida a fost dominată clar din start şi până la fluierul final de ea. Scor final, 9-0. Echipa Anastasiei Nichita, Haryana Hammers s-a confruntat cu clubul UP Dangal şi a învins cu scorul 5-2. Campionatul Indiei pe echipe se va desfăşura timp de trei săptămâni, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Luptătoarea moldoveană, pregătită de antrenorul Tudor Cârlan, au semnat un contract cu clubul Haryana Hammers din New Delhi. Condiţiile acordului nu sunt dezvăluite, dar semnatarii lui au făcut mai multe declaraţii pentru mass-media. „Va fi o experienţă bună pentru noi. Este o posibilitate şi de a câştiga un ban în plus”, a declarat Anastasia Nichita. „Va avea şi şansa de a concura cu multe luptătoare redutabile, va beneficia de cantonamente, de posibilitatea de a se antrena în condiţii mai bune”, a spus Tudor Cârlan.

Anastasia Nichita este cea mai bună luptătoare moldoveană.  Anul trecut ea a devenit campioană mondială Under-20 şi Under-23, campioană europeană de junioare, vicecampioană europeană Under-23. Potrivit antrenorului ei, Tudor Cârlan, sportiva ar putea să obţină şi un bilet de acreditare la Jocurile Olimpice de la Tokyo (Japonia, 2020). "Totul este posibil dacă vom avea susţinerea necesară", a spus tehnicianul.

Performera în vârstă de 19 ani este originară din Tătărești (Strășeni), studentă la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării