main logo
488

Liderul campionatului național de fotbal a fost condus la scor de două ori

Liderul campionatului național la fotbal, Sheriff Tiraspol, a fost condus de două ori la scor, pe teren propriu, în meciul din cadrul etapei a patra, disputat cu Dinamo-Auto Tiraspol, dar a revenit de fiecare dată și a învins cu 5-2.

Liderul campionatului național de fotbal, condus la scor de două oriLiderul campionatului național de fotbal, condus la scor de două ori

Golurile au fost marcate de Kamara (38), Badibanga (59), Oancea (62), Rodrigues (72), Kendysh (83) – Onofrei (26), Janu (49), transmite Moldpres

”Au fost două reprize diferite. În cea de-a doua jumătate a meciului am cedat fizic. Unii jucători au avut chiar și crampe musculare și a fost necesară intervenția medicului. În echipă mai continuă procesul de omogenizare a compartimentelor”, a declarat la conferința de presă, antrenorul echipei Dinamo-Auto, Igor Dobrovolschi.

”Am fost conduși la scor de două ori, dar am avut la dispoziție 45 de minute pentru a redresa situația de pe tabela de marcaj, pentru a replica cu demnitate. După scorul 2-2 am creat o sumedenie de faze de gol. Trei dintre acestea au fost materializate în goluri. Mi-a plăcut mult abnegația de care au dat dovadă jucătorii”, a opinat antrenorul formației Sheriff, Roberto Bordin.

În celelalte partide ale etapei au fost înregistrate următoarele rezultate: Zimbru Chișinău – Speranța Nisporeni 1-1, Milsami Orhei – Sfântul Gheorghe Suruceni 1-0, Petrocub Hâncești – Zaria Bălți 3-0.

Clasamentul campionatului are următoarea configurație după patru etape disputate: Sheriff – 12 puncte, Milsami (9 p.), Petrocub (6 p.), Dinamo-Auto – (5 p.), Zimbru, Zaria, Speranța – toate câte 3 puncte, Sfântul Gheorghe – 1 punct.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării