main logo
3344

Internaționalul moldovean Virgiliu Postolachi, salvatorul CFR Cluj

Internaționalul moldovean Virgiliu Postolachi a fost eroul echipei CFR Cluj în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din Superliga româneacă de fotbal. Atacantul a înscris două goluri și i-a salvat pe „feroviari”, care au încheiat la egalitate partida, scor 3-3.

Internaționalul moldovean Virgiliu Postolachi, salvatorul CFR ClujFoto: Iamsport.ro

Spectacolul din Gruia a început cu golul oaspeților, marcat de Marius Coman în prima repriză. După pauză, CFR a egalat prin Mohammed Kamara, însă gruparea Sepsi nu s-a lăsat intimidată, transmite Știri.md, cu referire la radiomoldova.md.

Denis Ciobotariu și Florin Ștefan au înscris câte un gol și se părea că covăsnenii vor pleca acasă cu cele trei puncte, însă, moldoveanul Virgiliu Postolachi a fost de altă părere. Mai întâi el a redus din diferență în minutul 86, iar apoi a egalat în minutul 90+3.

„Mă bucur pentru mine, dar și pentru echipă, că am obținut un punct, dar știți că la CFR ne dorim întotdeauna victorie. A fost un meci greu, dar s-a văzut că echipa nu se lasă, se bate până în ultimul minut”, a spus după meci Postolachi.

Sunt primele goluri marcate de Postolachi la CFR Cluj. El a ajuns la această echipă în vară și de atunci a jucat șapte meciuri.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării