main logo
626

Incident la Mondialul din Rusia. Maradona nu a fost lăsat la mașina sa

Celebrul jucător de fotbal și fost antrenor al naționalei Argentinei, Diego Maradona nu a putut ajunge în parcarea VIP a stadionului „Lujniki“, după meciul dintre Rusia și Arabia Saudită.

Incident la Mondialul din Rusia. Maradona nu a fost lăsat la mașina sa

Polițiștii care nu l-au recunoscut pe faimosul jucător de fotbal nu l-au lăsat să ajungă la mașina sa. Fosta vedetă a fotbalului internațional nu a fost lăsată să treacă nici după ce a scos la vedere legitimația de presă, el fiind prezent la campionat în calitate de jurnalist al postului tv Telesur din Venezuela, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

Înregistrarea video a incidentului a fost postată inițial pe Twitter de către Semion Galkevici, jurnalist al site-ului „R-Sport”, care face parte din agenția RIA Novosti.

„R-Sport” a publicat știrea despre incidentul cu Maradona, dar în aceeași zi ea a fost eliminată de pe site.

Videoclipul, postat de Galkevici pe Twitter, este încă disponibil.

În iulie 2017, Diego Maradona și-a anunțat intenția de a obține cetățenia rusă și l-a numit pe președintele rus Vladimir Puțin omul care ”ar putea aduce pacea pe planeta noastră”.

În mai 2018, a fost numit președinte al Consiliului de Administrație al clubului de fotbal Dinamo-Brest din Belarus.

Jurnaliștii Radio Liberty ironizează cu această ocazie, comentând că, de vreme ce Maradona vrea să fie cetățean rus, ar trebui să se obișnuiască cu astfel de comportament în Rusia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării