main logo
497

În Capitală va avea loc Cupa de Volei de Plajă Hospices of Hope Moldova

Circa 80 de amatori de volei participă sâmbătă, 3 august, la Prima Cupă de Volei de Plajă Hospices of Hope Moldova.

În Capitală va avea loc Cupa de Volei de Plajă Hospices of Hope Moldova

Cupa, care se desfășoară în scop caritabil, este dedicată tuturor iubitorilor de odihnă activă care au adunat o echipă de opt amatori de volei, transmite Știri.md

Evenimentul va începe la ora 09.00, pe terenul specializat din Parcul Valea Morilor.

Participanții sunt rugați să doneze două mii de lei de echipă pentru a susține bolnavii incurabili. Totodată, pot contribui, în calitate de sponsori ai evenimentului, alegând unul dintre pachetele de sponsorizare disponibile. 

Toate fondurile acumulate vor fi utilizate pentru a asigura serviciile de îngrijire paliativă oferite celor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare din Moldova.

Susținătorii sunt invitați la un picnic cu toată familia.

Cupa Hospices of Hope Moldova la Volei de Plajă este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova, în special dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova.

În prezent, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul. Beneficiari sunt persoane care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață.

De la lansarea proiectului, peste o mie de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă. Au fost efectuate peste 28 de mii de vizite și consultații, iar peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării