main logo
359

FMF va găzdui turneul preliminar al Campionatului Mondial la fotbal în sală

Federaţia Moldovenească de Fotbal (FMF) va găzdui cu începere de astăzi, la complexul „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, turul preliminar din cadrul Campionatului Mondial la fotbal în sală, grupa H.

FMF, gazda turneul preliminar al Campionatului Mondial la fotbal în salăFMF, gazda turneul preliminar al Campionatului Mondial la fotbal în sală

La turneu participă selecţionatele Finlandei, Irlandei de Nord, Ţării Galilor şi Republicii Moldova, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Antrenorul echipei naţionale, Vladimir Vusatîi, a făcut public la conferinţa de presă din ajunul competiţiei obiectivul trasat. “Scopul este să avem o evoluţie bună şi să ne calificăm în etapa următoare. În cazul în care nu vom atinge obiectivul schiţat – voi demisiona. Respectăm partenerele de întrecere, dar nu avem teamă de ele”, a spus tehnicianul.

Programul meciurilor este următorul:
30 ianuarie: Finlanda – Irlanda de Nord (ora 21.00), Moldova – Țara Galilor (18.30).
31 ianuarie: Țara Galilor – Finlanda (16.00), Moldova – Irlanda de Nord (18.30).
2 februarie: Irlanda de Nord – Țara Galilor (15.30), Finlanda – Moldova (18.00). Intrarea este liberă.

În faza următoare a competiției se vor califica primele două clasate.

Vladimir Vusatîi a convocat următorii jucători pentru acest turneu: Cristian Obadă, Sergiu Tacot, Ion Anton (toți de la FC FIAT Autobergamo Deva, România), Constantin Burdujel, Andrian Laşcu, Iulian Cojocaru (toți de la CS United Galaţi, România), Serghei Burduja (GKS Komprachcice, Polonia), Alexei Capsamun, Andrei Negara, Sergiu Nicolaiciuc, Ivan Caraman (toți de la  Dinamo Chișinău), Alexandru Ţîmbalist, Sergiu Munteanu (ambii de la Balkan Pharmaceutecals) şi Constantin Gurjui (Olimpia).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării