main logo
936

Drama ascunsă din familia Schumacher, dezvăluită în direct la TV

Familia lui Michael Schumacher (51 de ani) are parte de o altă dramă, pe lângă cea trăită de fostul pilot german, care se află și astăzi într-o stare vegetativă după accidentul suferit în 2013, la schi.

Drama ascunsă din familia Schumacher, dezvăluită în direct la TV

Ralf Schumacher (45 de ani), fratele lui Michael, și el pilot cu performanțe notabile, a divorțat în februarie 2015 de actrița Cora Schumacher (43 de ani), alături de care a stat din octombrie 2001, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

Cei doi au împreună un copil, pe David Schumacher (19 ani), care a moștenit pasiunea din familie: este tot pilot, iar din 2019 concurează în Formula 3.

Divorțul dintre Ralf și Cora a fost unul cu scandal. Cei doi s-au luptat pentru custodia lui David, care în cele din urmă a rămas cu tatăl său. Iar relația lui cu mama sa, Cora, a fost tot mai tensionată de atunci.

Cora Schumacher, în direct la TV: ”Fiul meu nu mai vrea să aibă de-a face cu mine!”

În cadrul emisiunii sale, una de relații, Cora Schumacher a făcut o confesiune tristă, în direct.

”Fiul meu nu mai vrea să aibă deloc de-a face cu mine. Nici măcar nu știu motivul exact. Pot doar să-l bănuiesc.

El știe doar punctul de vedere al tatălui său”, a spus germanca.

”Îmi pot înțelege copilul. Sunt problemele mele, nu ale lui. El trebuie să meargă pe drumul său, liber. Însă mă doare că nu pot participa și eu la acest drum”, a mai zis Cora Schumacher.

În 2018, la trei ani după divorțul de Ralf, Cora anunța că are un nou iubit. "Este așa cum mi l-am dorit. Musculos și plin de tatuaje, din cap până-n picioare", spunea ea pentru revista locală Bunte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării