main logo
1166

Dezvăluire: Ce doreşte să obţină femeia care l-a acuzat de viol pe Ronaldo

Cristiano Ronaldo trece prin una dintre cele mai grele perioade din viața sa, pe plan personal. Starul lui Juventus este acuzat că a violat o americancă într-un hotel din Las Vegas în iunie 2009.

Ce doreşte să obţină femeia care l-a acuzat de viol pe Ronaldo

Nemții de la Der Spiegel sunt cei care au anunțat în exclusivitate redeschiderea cazului. Tot ei au stat de vorbă și cu presupusa victimă. Mayorga, care acum 34 de ani (foto jos, în centru), a afirmat într-o plângere depusă în statul Nevada că Rolando a sodomizat-o cu forţa, pe 13 iunie 2009, şi a exercitat presiune pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea, transmite Ştiri.md cu referire la DigiSport.

Ce vrea să obțină Kathryn Mayorga după presupusa agresiune a lui Ronaldo

Conform avocatului, Kathryn Mayorga speră nu doar să "obţină dreptate" punându-l pe Ronaldo în faţa responsabilităţilor sale, dar şi să-l împiedice să recidiveze, "încurajând toate victimele agresiunilor sexuale'' să-i urmărească pe autorii acestora, oricât de "celebri, bogaţi sau puternici ar putea părea".

Pe 13 iunie 2009, Mayorga a denunţat un presupus viol la poliţia din Las Vegas şi a făcut obiectul unui control medical. "Însă, în momentul în care a fost făcută depoziţia, victima nu a furnizat detectivilor nici locul incidentului şi nici descrierea suspectului'', a subliniat luni poliţia din Las Vegas. 

Conform plângerii, americanca s-a abţinut să menţioneze numele lui Ronaldo, evocând doar "un jucător celebru de fotbal", iar procedura a fost închisă. Ea s-a temut să nu fie "umilită public" şi să suporte eventuale represalii din partea starului portughez, după cum a explicat în plângerea depusă pe 27 septembrie la un tribunal din Las Vegas.

Dosarul a fost redeschis, iar detectivii noştri verifică informaţiile oferite de victimă", a asigurat poliţia din Las Vegas, care a refuzat să ofere informaţii suplimentare în privinţa unei anchete în curs de desfăşurare.

Cristiano Ronaldo a intrat la cheltuieli serioase, după ce a fost acuzat de viol de Kathryn Mayorga. Imaginea lusitanului a fost grav afectată, așa că fotbalistul lui Juventus a trecut la contraatac. CR7 și-a angajat cei mai buni avocați la acest moment. O echipă se ocupă special de problemele sale din Europa, iar cealaltă colaborează cu autoritățile din Las Vegas, în Statele Unite.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării