main logo
1720

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liber de la Roma

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liber la Campionatul European de la Roma. Sportivul se calificase cu al patrulea timp.

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liberFoto: Digi24.ro

Anunțul a fost făcut de Federația Română de Natație pe pagina de Facebook. "David Popovici nu va înota în finala de la 400 m liber! Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de natație seniori de la Roma, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare pe care l-ar fi avut în finală și dorința de a pregăti cât mai bine participarea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiție foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii. 

Obiectivul a fost să ne verificăm la un Campionat European de seniori în proba de 400 de metri liber, o probă importantă în primul rând pentru pregătirea celorlalte două, unde rezultatele au fost cu adevărat strălucitoare, dar care a venit și cu oboseală. 

Pentru noi e la fel de importantă și competiția din Peru, unde ne dorim rezultate bune", a declarat antrenorul Adrian Rădulescu. 

"David Popovici vă mulțumește pentru sprijinul necondiționat de care a avut parte pe toată durata competiției de la Roma și vă așteaptă mesajele de încurajare și la următoarele întreceri", potrivit mesajului.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării