main logo
2293

Cum a reacționat Ronaldo la cele șase goluri ale Portugaliei

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în meciul cu Elveția, din optimile Cupei Mondiale din Qatar. Selecționerul Fernando Santos a explicat că a fost vorba despre o „opțiune strategică”.

Cum a reacționat Ronaldo la cele șase goluri ale PortugalieiFoto: protv.ro

Presa portugheză a scris însă că Fernando Santos nu ar fi digerat ieşirea lui CR7 după înlocuirea din meciul cu echipa Coreei de Sud şi i-a luat acestuia banderola de căpitan, care va ajunge pe braţul lui Pepe, celălalt veteran al echipei lusitane, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Gonçalo Ramos, atacantul de 21 de ani al Benficăi, i-a luat locul lui Cristiano Ronaldo în primul 11, la meciul cu Elveția și a reușit o triplă.

Atacantul de 37 de ani nu a părut foarte supărat că a fost lăsat pe bancă de selecționerul Fernando Santos.

Cristiano Ronaldo s-a bucurat la golurile coechipierilor săi și a intrat pe gazon ca să își îmbrățișeze colegii, după fiecare reușită.

Portugalia a marcat de cinci ori cu Elveția. Pentru lusitani au marcat Goncalo Ramos de trei ori, Pepe, Raphael Guerreiro și Leao.

Fundașul elvețian Akanji a înscris pentru Elveția, în înfrângerea cu 6-1.

Cristiano a fost introdus pe teren în minutul 71 al partidei, când scorul era deja 5-1 în favoarea lusitanilor.

Este pentru prima oară după Euro 2004 când Cristiano Ronaldo lipseşte din echipa de start a unui meci decisiv al echipei Portugaliei, în afara cazurilor când a fost accidentat sau suspendat.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării