481
0
Campionul Antoine Griezmann a primit numărul la Barcelona
481
0

Antoine Griezmann (28 de ani) nu va putea purta la Barcelona numărul pe care l-a avut la Atletico Madrid, fiindcă este deținut deja de Philippe Coutinho.

Foto: twitter.com

În aceste condiții, francezul și-a ales numărul 17, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

Eden Hazard s-a aflat în aceeași situație când a ajuns pe Santiago Bernabeu, fiindcă numărul 10 era deja al lui Luka Modric. 

Campionul mondial a purtat numărul 7 la Real Sociedad (a început cu numărul 27), Atletico Madrid și naționala Franței. 

Griezmann poate prelua tricoul lui favorit și la Barcelona, dar doar în cazul în care Coutinho va părăsi echipa.

Philippe Coutinho a preluat numărul 7 după ce Griezmann a refuzat-o pe Barcelona

Brazilianul a început în 2018 cu numărul 14 la clubul de pe Camp Nou, iar când Griezmann a făcut public faptul că va rămâne la Atletico Madrid, Coutinho a luat numărul 7.

Ultima dată la Barcelona, numărul 17 a fost purtat de Jeison Murillo, care a stat la echipa catalană doar jumătate de sezon. Înaintea columbianului, numărul 17 a mai fost purtat de: Alcacer, Munir, Song, Pedro, Gio Dos Santos, Van Bommel, Mendieta, Christanval, Petit, Bogarde și Amunike.

Antoine Griezmann a fost prezentat oficial la Barcelona

Barcelona l-a prezentat deja pe atacantul francez, pentru care a plătit 120 de milioane de euro lui Atletico Madrid pentru transferul atacantului francez.

Griezmann a ajuns pe Camp Nou la un an după ce a refuzat gruparea blaugrana și a anunțat cum are de gând să-și ceară scuze fanilor Barcelonei pentru decizia de anul trecut.

"Întotdeauna am fost convins de deciziile pe care le-am luat. 

Dacă va trebui să îmi cer iertare, o voi face pe teren. Acolo vorbesc cel mai bine. 

Este o nouă provocare pentru mine, sper să-mi găsesc locul în primul 11 și devin important pentru acest club, cu care vreau să câștig titlul, Cupa și Liga Campionilor", a declarat noul atacant al Barcelonei.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter