main logo
607

Campioana a revenit acasă: Fotbaliştii francezi au fost aclamaţi de mii de fani chiar pe Aeroport

Campioana Mondială a revenit acasă. Fotbaliștii francezi au avut parte de o primire spectaculoasă chiar pe Aeroport.

Campioana, acasă: Fotbaliştii francezi, aclamaţi de fani pe AeroportCampioana, acasă: Fotbaliştii francezi, aclamaţi de fani pe Aeroport

Avionul cu care a venit naţionala Franţei a fost udat la aterizare de pompieri. Primul a ieşit din aeronavă Hugo Lloris, care ţinea în mână marele trofeu, transmite Știri.md cu referire la Prime.md

Ulterior, echipa a mers la Palatul Elysee, unde era aşteptată de președintele Emmanuel Macron și soția acestuia, Brigitte, dar şi de sute de fani.

Fotbaliştii au cântat în faţa mulţimii adunate cântecul compus la Mondial în cinstea lui N'Golo Kante, mijlocașul care l-a anihilat pe Messi în meciul cu Argentina.

Sărbătoarea s-a mutat, apoi, pe celebrul bulevard Champs-Elysees din Paris, unde s-au adunat peste 100.000 de suporteri, care i-au aclamat pe cocoșii galici. Fotbaliştii au salutat mulţimea dintr-un autocar.

În timpul paradei, mai mulţi piloţi francezi au venit cu o surpriză pentru campioni. Câteva avioane au desenat pe cer drapelul Franţei.

Sărbătoare a fost și la Zagreb. Deşi Croația a fost învinsă în finala Campionatului Mondial, suporterii i-au întâmpinat pe fotbaliști cu aplauze.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării