main logo
343

Boxerul Vlad Gavriliuc a promovat în semifinalele turneul din Polonia

Boxerul moldovean Vlad Gavriliuc (75 kg) s-a calificat în semifinalele turneului internațional, care se desfășoară în orașul polonez Kielce.

Boxerul Vlad Gavriliuc a promovat în semifinalele turneul din PoloniaFoto: moldpres.md

La acest concurs mai participă coechipierii Egor Bejenaru (63 kg), Davron Bozorov (69 kg),  Dumitru Coșciug (81 kg), Andrei Zaplitnâi (95 kg) și Alexei Zavatin (plus 100 kg), toți reprezentanți ai Școlii specializate din Grimăncăuți, Briceni, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Andrei Zaplitnâi a suferit înfrângere în primul meci disputat. ”A cedat însă la limită, într-o luptă strânsă”, a declarat pentru mass-media antrenorul Vlad Caduc.

La turneu participă boxeri din 15 țări.

Lotul de bază al Școlii din Grimăncăuți și al echipei naționale Dumitru Galagoț (63 kg), Vasile Belous (69 kg), Victor Carapcevschi (75 kg), Andrei Zatușevschi (91 kg) se antrenează conform unui program special, în vederea participării la turneele de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2020).

Vlad Gavriliuc este cursant în anul trei la Academia de Poliţie “Ştefan cel Mare”, angajat în echipa sportivă a Inspectoratului General de Carabinieri. În 2015 a devenit medaliat cu bronz la Campionatul European de tineret, iar anul curent - premiant la turneele internaționale din Gomel (Belarus) și Lvov (Ucraina).

La Școala din Grimăncăuți au fost educați medaliații olimpici Vitalie Grușac (Sydney, 2000) și Veaceslav Gojan (Beijing, 2008).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării