main logo
364

Boxerii moldoveni vor participa la turneul internațional Centura de aur

Nouă boxeri moldoveni vor participa la turneul internațional ”Centura de aur”, programat la Galați (România) la sfârșitul acestei luni.

Boxerii moldoveni vor participa la turneul internațional Centura de aurBoxerii moldoveni vor participa la turneul internațional Centura de aur

Opt dintre ei vor reprezenta Școala specializată din Grimăncăuți (Briceni). Aceștia sunt: Mihail Cvasiuc (60 kg), Dumitru Galogoț, Egor Bejenaru, ambii la categoria de greutate până la 64 de kilograme, Vasile Belous (69 kg), Victor Carapcevschi (75 kg), Dumitru Coșciug (81 kg), Andrei Zaplitnâi (91 kg), Alexei Zavatin (plus 91 kg). Al nouălea membru al echipei moldovene este Mihail Unciuc (81 kg) din Cahul, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Solicitat de agenție să aprecieze șansele pugiliștilor moldoveni de a deveni premianți, antrenorul emerit Petru Caduc, care va însoți lotul la turneu, a declarat că acest lucru este posibil. ”Premianții Campionatului European, Dumitru Galogoț și Vasile Belous, se vor lupta pentru a urca pe podiumul de premiere. Vasile Belous are deja un titlu câștigat la ”Centura de aur” la edițiile precedente. Într-o formă sportivă bună se află Victor Carapcevschi și Alexei Zavatin, care de asemenea vor lupta pentru a deveni premianți”, a opinat tehnicianul.

Turneul este programat pentru 26-30 septembrie. La ediția curentă și-au mai anunțat participarea boxeri din Cuba, Rusia, Ungaria, Ucraina.

În anii precedenți câștigători ai turneului dintre boxerii moldoveni, în afară de Vasile Belous, au mai devenit Timofei Scriabin, Veaceslav Gojan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării