151
0
Boxerii moldoveni au efectuat un cantonament cu lotul Ucrainei
151
0

Echipa națională de box a efectuat la Grimăncăuți (Briceni) un cantonament în comun timp de cinci zile cu lotul Ucrainei.

Foto: google.com

”A fost o pregătire centralizată foarte utilă. Sunt satisfăcut la toate capitolele. A fost ceea ce mi-am dorit: meciuri amicale dure, analize minuțioase după fiecare dintre ele cu membrii echipei. A fost foarte bine”, a declarat vineri, 14 iunie, pentru agenție antrenorul lotului moldovean, Petru Caduc, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Conform lui, viitorul turneu de la Jocurile Europene de la Minsk (Belarus) este abordat  cu mult optimism de elevii săi după acest cantonament. 

”Am atras atenție, în fond, mai mult detaliilor pregătirii tehnice. Condiția fizică am pus-o la punct în timpul unui cantonament recent efectuat în munții Carpați din Ucraina. Sper mult să evoluăm cu succes la Jocurile Europene de la Minsk (21-30 iunie curent)”, a subliniat tehnicianul.

Liderii lotului național sunt Dumitru Galagoț (64 kg) și Vasile Belous (69 kg), premianți la Campionatele Europene.

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), campion european (Ankara, 2011),  actualmente director al Școlii sportive din Briceni.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter