main logo
378

Boxerii moldoveni au efectuat un cantonament cu lotul Ucrainei

Echipa națională de box a efectuat la Grimăncăuți (Briceni) un cantonament în comun timp de cinci zile cu lotul Ucrainei.

Boxerii moldoveni au efectuat un cantonament cu lotul UcraineiFoto: google.com

”A fost o pregătire centralizată foarte utilă. Sunt satisfăcut la toate capitolele. A fost ceea ce mi-am dorit: meciuri amicale dure, analize minuțioase după fiecare dintre ele cu membrii echipei. A fost foarte bine”, a declarat vineri, 14 iunie, pentru agenție antrenorul lotului moldovean, Petru Caduc, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Conform lui, viitorul turneu de la Jocurile Europene de la Minsk (Belarus) este abordat  cu mult optimism de elevii săi după acest cantonament. 

”Am atras atenție, în fond, mai mult detaliilor pregătirii tehnice. Condiția fizică am pus-o la punct în timpul unui cantonament recent efectuat în munții Carpați din Ucraina. Sper mult să evoluăm cu succes la Jocurile Europene de la Minsk (21-30 iunie curent)”, a subliniat tehnicianul.

Liderii lotului național sunt Dumitru Galagoț (64 kg) și Vasile Belous (69 kg), premianți la Campionatele Europene.

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), campion european (Ankara, 2011),  actualmente director al Școlii sportive din Briceni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării