250
0
Bătaie de proporții la un meci de fotbal din Argentina. Jucătorii au fost nevoiți să sară gardul ca să-și salveze pielea
250
0

În Argentina, fotbalul e mai mult decât o religie. E și obiectul celor mai aprinse scandaluri. Și activitatea care naște cele mai teribile pasiuni.

Un meci dintr-o ligă inferioară (Sporting Victoria San Luis – Peñarol San Juan) a fost scena unui conflict de proporții. Primul scandal a intervenit după ce arbitrul a eliminat un jucător al gazdelor, Walter Quevedo. Coechipierii celui eliminat l-au înconjurat pe arbitru. Au fost momente foarte tensionate. Arbitrul a oprit meciul 20 de minute. În timpul acestor incidente, arbitrul a ajuns și la pământ, a informat clarin.com. A urmat pauza, dar ostilitățile nu s-au terminat. Meciul a continuat într-o tensiune extraordinară. S-au mai jucat doar 30 de minute. Atmosfera era foarte încinsă și meciul nu s-a mai putut termina, transmite Ştiri.md cu referire la libertatea.ro. 

Fanii gazdelor au invadat terenul, iar jucătorii de la Penarol San Juan s-au ales cu lovituri și tăieturi. Ca să-și salveze pielea, ei au fost nevoiți să sară un gard. 

„Ceea ce s-a petrecut acolo este rușinos. Fanii ne-au bătut cum au vrut”, a spus Francisco Martinez, de la echipa oaspete.

Citește și
article image
Și-a bătut colegul până l-a băgat în comă și și-a făcut...
0
272
article image
Observator din Rusia, filmat cum e lovit în secția de votare
0
478
article image
Sîrbu, despre noua victimă a lui Grigorciuc: Nepăsarea...
0
717
article image
Momentul în care Grigorciuc îl atacă pe procurorul...
2
5488