main logo
380

Arcașul Dan Olaru, în top 10 în faza calificărilor la Universiadă

Arcașul moldovean Dan Olaru a încheiat miercuri, 10 iulie pe locul 8 printre 63 de participanți faza calificărilor la Universiada Mondială de la Napoli (Italia).

Arcașul Dan Olaru, în top 10 în faza calificărilor la UniversiadăFoto: moldpres.md

El a totalizat pe distanța 70 metri 656 puncte. Primul în clasament este coreeanul Woo Seok Lee, care a acumulat 672 puncte, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Coechipierul Oleg Lagutco a adunat 617 puncte și s-a situat pe  locul 40. Milena Gațco a terminat concursul feminin, faza calificărilor, pe locul 44 printre 56 de concurente. ”Sperăm la o evoluție finală reușită a arcașilor”, a declarat pentru agenție președintele Federației Moldovenești a Sportului Studențesc și a Veteranilor, Veaceslav Manolachi, prezent la competiție.

Tatiana Țîmbalari a cedat în primul meci din cadrul turneului de taekwondo.

Sprintera Diana Podoleanu a ocupat locul 44 printre 64 de participante la proba 100 metri plat. Ea a fost cronometrată în 12,22 secunde. Recordul personal este egal cu 11,46 secunde.

Echipa moldoveană, alcătuită din 22 de sportivi, a obținut până în prezent două medalii. Ambele au fost cucerite în concursul de judo. Denis Vieru (66 kg) a devenit campion, iar  Dorin Goțonoagă (81 kg) s-a învrednicit de bronz. Universiada Mondială se va încheia pe 14 iulie.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării