main logo
1186

Adevăratul motiv pentru care Pele este în spital: Familia a spus totul

Pele (82 de ani) a fost internat în spital la finalul lunii trecute, iar microbiștii de pe întreaga planetă, în special brazilienii, au devenit foarte îngrijorați.

Adevăratul motiv pentru care Pele este în spital: Familia a spus totulFoto: digisport.ro

Legendarul fotbalist a tot avut probleme de sănătate în ultimii ani, iar starea lui s-a agravat recent, deși Pele a transmis un mesaj plin de optimism, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

Fiicele lui Pele au lămurit situația legendarului fotbalist

La fel de optimiste au rămas și două dintre fiicele sale, Kely și Flavia Nascimento.

Acestea au acordat un interviu în presa braziliană, în cadrul căruia au dezvăluit că tatăl lor a contractat COVID-19. 

Kely și Flavia au dezmințit zvonurile conform cărora Pele s-ar afla în stare critică, în ciuda faptului că virusul i-a cauzat o infecție la plămâni.

"Cam acum trei săptămâni s-a infectat cu coronavirus. Este vaccinat, are toate vaccinurile, dar din cauza tratamentului pentru cancer, al chimioterapiei, este fragil și a făcut o infecție la plămâni.

De asta a mers la spital. E ceva serios? Da, pentru că are o anumită vârstă și se tratează de cancer", a spus Kely Nascimento. 

"La spital are parte de o îngrijire mai bună. Dar nu este la terapie intensivă, așa că nu se află în stare critică. Pentru că e o persoană cu o stare de sănătate mai delicată, e mai bine să fie în spital.

E foarte nedrept să spui că se află în stadiu terminal deoarece primește îngrijire paliativă. Nu este așa, credeți-ne. Mai mult decât orice, nu ne dorim să vină acel moment.

Sigur, într-o zi se va întâmpla, dar nu este acum, așa că nu trebuie să fiți alarmați de o situație care nu există în acest moment. Nu îl doare nimic. Acest tip de cancer nu dă dureri", a adăugat Flavia Nascimento. 

Kylian Mbappe, alături de Pele

Prin intermediul contului personal de Twitter, Kylian Mbappe și-a arătat susținerea față de Pele, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit săptămâna aceasta.

"Rugați-vă pentru Rege", a fost mesajul scurt al lui Mbappe, adresat microbiștilor de pretutindeni.

Cei doi păstrează legătura din 2019 încoace, când s-au întâlnit la un eveniment organizat în capitala Franței. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării