main logo
817

Zborurile de pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost reluate

Zborurile de pe Aeroportul Internațional Chișinău a fost reluate către ora 10:00, unele avioane decolând cu întârziere.

Zborurile de pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost reluate

Potrivit tabelului online de pe site-ul Aeroportului, patru zboruri programate pentru astăzi au fost anulate: două spre Istanbul (09:40 și 13:35), una spre Frankfurt (14:00) și alta spre Varșovia (14:40).

Amintim că de dimineață cel puțin 27 de zboruri au fost anulate. Și pentru unele avioane care trebuie sa decoleze în această dimineață zborurile nu sunt încă anunțate. Situația este similară și în cazul aterizărilor.

Solicitată de IPN, Rodica Rusu, șefa serviciului de presă al companiei Avia Invest, care administrează Aeroportul Internațional Chișinău, a spus că joi de pe aeroport au decolat doar avioanele spre Barcelona (ora 05:50), Tel Aviv și Milano (06:10), Moscova (ora 07:00 și ora 10:00), Bruxelles (08:10) și Istanbul (13:35).

De joi noaptea și până la această oră, niciun avion nu a putut ateriza pe Aeroportul International Chișinău, cu excepția aeronavei care a venit de la Milano ieri la ora 11:50. De la ora 13:35, joi, nu a fost operat niciun zbor de la Chișinău. 

Și nici nu se anunța când vor putea fi operate zboruri deoarece ceața persista.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care este așteptat de la Moscova, urma să susțină astăzi un briefing pe aeroport. Din cauza că nicio cursă nu poate fi realizată, briefingul a fost anulat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării