main logo
419

Vreme frumoasă și cer variabil în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Mâine se prevede cer variabil. Vântul va sufla slab din Nord-Est. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 24 grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. Pentru Orhei vor fi maxime de 26 de grade.

Cer variabil în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

La Tiraspol sunt prognozate 27 de grade, iar la Leova 28. La Comrat şi Cahul mercurul din termometre va indica 29 de grade Celsius, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

La noapte în Chişinău vor fi 13 grade. Mâine, în Capitală vor fi maxime de 27 de grade Celsius. În următoarele zile se vor înregistra temperaturi de până la 28 de grade. În weekend sunt posibile ploi slabe cu descărcări electrice.

Mâine în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid şi Berlin vor fi 26 de grade Celsius. La Paris şi Roma meteorologii anunţă 25 de grade. La Londra se vor înregistra 20 de grade. La Viena sunt anunţate poli cu descărcări electrice, iar mercurul din termometre va indica 26 de grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai puţin şi cerul va fi senin. La Budapesta vor fi 28 de grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai puţin.

La Praga meteorologii prognozează ploi şi temperaturi de 24 de grade. La Ankara şi Bucureşti mercurul va indica 28 de grade Celsius. La Atena şi Kiev se vor înregistra 26 de grade, iar la Moscova maximele vor fi de 23 de grade Celsius.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării