main logo
297

Vreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din sud, nord la moderat. La Briceni vor fi 26 de grade Celsius, iar la Soroca va fi cu un grad mai mult. La Bălţi se vor înregistra 29 de grade.

Vreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometreleVreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Iar la Orhei sunt prognozate 30 de grade. La Tiraspol şi Leova termometrele vor indica 32 de grade Celsius, iar la Comrat vor fi 33 de grade. La Cahul vor fi înregistrate valori de 34 de grade, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

Mâine, în Capitală, ziua vor fi 32 de grade Celsius, iar noaptea 19 grade. În următoarele zile se aşteaptă ploi cu descărcări electrice. Temperaturile vor ajunge până la 31 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt anunţate maxime de 32 de grade Celsius. La Roma sunt prognozate 30 de grade, iar cerul va fi senin.

La Paris se vor înregistra până la 31 de grade, iar la Berlin va fi cu două grade mai puţin.

La Londra vor fi 19 de grade. La Viena termometrele vor indica 28 de grade, iar la Praga va fi cu un grad mai puţin. La Varşovia se așteaptă valori de 25 de grade, iar la Budapesta şi Belgrad vor fi 29 de grade Celsius. La Bucureşti termometrele vor arăta 33 de grade, iar la Ankara cu un grad mai mult.

La Atena se vor înregistra 32 de grade, iar cerul va fi senin. La Kiev se vor fi 27 de grade şi va ploua cu descărcări electrice. La Moscova temperaturile vor ajunge la 22 de grade Celsius.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării