main logo
13046

Vizita lui Erdogan a făcut victime în rândul polițiștilor la Cimișlia

În timpul vizitei lui preşedintelui Turciei, Recep Erdogan, un polițist s-a ales cu o fractură la cotul stâng, după ce a fost accidentat de un bătrân care circula cu o motoretă.

Vizita lui Erdogan a făcut victime în rândul polițiștilor la Cimișlia

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de ieri, 18 octombrie, în jurul orei 08:30, în proximitatea unei stații PECO „Vento” din orașul Cimișlia, transmite Știri.md.

Solicitată telefonic, Cristina Vicol, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Cimișlia, a declarat pentru Deschide.md că incidentul s-ar fi produs din cauza unui bărbat în vârstă de 83 de ani care se deplasa cu o motoretă de model OROX.

„În momentul când a fost somat de un automobil al poliției ce avea pus în funcțiune girofarul și semnalul sonor, se pare că s-a speriat și a virat brusc pe acostament. În urma acestei manevre, bărbatul a accidentat lateral un polițist implicat la asigurarea ordinii publice și securității circulației rutiere în timpul deplasării delegației”, susține Vicol.

Vicol a mai adăugat că polițistul a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu o fractură a cotului stâng, iar în prezent este cu mâna în gips.

Incidentul a fost calificat drept accident rutier. 

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele, iar dacă vina bărbatului va fi dovedită, riscă să se aleagă cu o amendă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării