main logo
3282

Viață de coșmar pentru studenții căminului colegiului Ștefan Neaga. Mucegai, frig și insalubritate în veceuri

Viață de coșmar pentru studenții din căminul colegiului „Ștefan Neaga”. Elevii se plâng de condițiile mizere și de starea proastă a clădirii în care sunt nevoiți să locuiască.

Viață de coșmar pentru studenții căminului colegiului Ștefan NeagaViață de coșmar pentru studenții căminului colegiului Ștefan Neaga.

Studențiii spun că dezastrul persistă peste tot, începând cu bucătăria și terminând cu veceul instituției. În camere nu mai este nevoie de aer condiționat pentru că vântul este cel care suflă zi de zi.

„Pe când oamenii așteaptă să vină primăvara pentru că s-au săturat de zăpada şi gerul de afară, noi aşteptăm primăvăra pentru a scăpa de frigul din cameră și de vântul care ne vâjâie pe la urechi când dormim (nici vata pusă pe la ferestre nu ne-a salvat)”, spun studenții.

În camerele instituției mișună gândacii, iar la bucătărie și veceu, nici vorbă de igienă. Studenții se plâng și pe faptul că până de curând aveau electricitate doar câteva ore pe zi. Ușile căminului sunt gata să cadă din balamale, iar mucegaiul și frigul sunt la ordinea zilei, scrie Zugo.

Elevii au decis să rămână în anonimat pentru a nu avea probleme din partea administrație, așa că au creat un profil pe facebook, unde și-au expus nemulțumirea.

„Am creat această pagină cu scopul de a sparge tăcerea şi de a arăta tuturor ceea ce se întâmplă în incinta căminului studențesc „Ştefan Neaga”. Cred că multă lume se gândește că studenții duc o viață luxoasă... Da, sunt de acord cu voi, dar asta se întâmplă în alte cămine, sigur nu în căminul colegiului muzică „Ștefan Neaga””, se arată în mesajul postat pe pagina de facebook.

Contactată de reporterul Zugo, administrația instituției de învățământ a menționat că va veni cu o reacție în cel mai scurt timp.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării