main logo
555

Un tânăr povestește cum a furat haine și încălțăminte în Chișinău

Un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în Capitală, a fost reţinut fiind bănuit că ar fi pătruns în mod tainic într-un garaj din sectorul Râșcani.

Un tânăr povestește cum a furat haine și încălțăminte în Chișinău

Suspectul ar fi sustras mai multe perechi de încălțăminte pentru bărbați, articole vestimentare și alte bunuri materiale. Potrivit proprietarei, prejudiciul material cauzat se ridică la suma de peste 30.000 de lei, transmite Știri.md.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii au constatat că bănuitul ar fi pătruns în garaj, prin deteriorarea lacătului.

Incidentul a avut loc la data de 17 decembrie, proprietara depistând lipsa bunurilor menţionate imediat a informat Poliţia. Respectiv poliţiştii au depistat lucrurile furate, care au fost vândute unor persoane la preţuri reduse. Totodată a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede amendă în mărime de la 32.000 de lei la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Actualmente suspectul este cercetat în stare de libertate. De asemenea poliţiştii întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul Capitalei.

În acest context, Poliţia Capitalei le recomandă cetăţenilor să-şi asigure bunurile personale corespunzător şi să respecte măsurile de siguranţă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării