main logo
5022

Un șofer beat a vrut să calce un polițist cu mașina furată în Chișinău

Un șofer beat a vrut să calce un polițist cu mașina furată în Chișinău. Cazul s-a produs noaptea trecută în sectorul Ciocana al Capitalei.

Un șofer beat a vrut să calce un polițist cu mașina furată

Potrivit INP, incidentul s-a produs în jurul orei 4:00 dimineața, transmite Știri.md.

„Inspectorii de patrulare au observat în stradă un automobil de model „Hyundai” care era dat în orientare. La indicația legală de a stopa, conducătorul auto a oprit mașina, dar în timp ce inspectorul se apropia de automobil, șoferul intenționat a accelerat în direcția polițistului, însă acesta a reacționat promt ferindu-se din fața mașinii”, se arată într-un comunicat.

Potrivit oamenilor legii, șoferul a fugit de la locul faptei spre localitatea Colonița, însă din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului, și a derapat de pe traseu, inversându-se de câteva ori.

S-a stabilit că la volanul mașinii se afla un șofer în vârstă de 48 de ani, iar pe bancheta din spate era un amic de al său de 28 de ani, ambii fiind în stare de ebrierate avansată. 

Menționăm că anterior aceștea au fost judecați.

Amintim că mașina furată aparține unui polițist care activează la Inspectoratul de Poliție Centru al municipiului Chișinău. mașina i-a fost furată chiar din fața instituției.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării