main logo
602

Un doctor pentru tine: Raioanele în care vor fi consultați oamenii

În săptămâna 18 - 22 martie, echipele mobile din cadrul campaniei „Un doctor pentru tine” vor oferi consultații gratuite populației din mai multe raioane din țară.

Un doctor pentru tine: Raioanele în care vor fi consultați oamenii

Pe data de 19 martie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, otorinolaringologi, neurologi și cardiologi se vor afla în Centrele de Sănătate Cărpineni și Cotul Morii din raionul Hâncești, transmite Știri.md. 

Totodată, pe 21 martie aceștia vor oferi consultații gratuite în Oficiile Medicilor de Familie din Bălănești și Valea Trestieni din Nisporeni.

De asemenea, în această perioadă copiii din localitățile rurale din raionul Criuleni vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică.

Locuitorii din localitățile rurale din Ialoveni și beneficiarii Centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din municipiul Bălți vor putea face screening prin radiografie pulmonară, iar femeile din localitățile rurale din raioanele Rezina, Anenii Noi și Cahul vor beneficia de servicii de screening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile.

Menționăm că, pe parcursul săptămânii 11-15 martie circa 2.354 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării