main logo
464

Un chișinăuian a fost reținut pentru că a furat un telefon mobil

Polițiștii sectorului Râșcani ai Direcției de Poliție mun. Chișinău au fost alertați pe data de 29 ianuarie, de către o tânără în vârstă de 20 de ani, comunicând că i-a fost sustras telefonul mobil de model iPhone 7.

Un chișinăuian a fost reținut pentru că a furat un telefon mobil

Ofițerii de investigații au stabilit că suspectul a sustras telefonul mobil din oficiul Moldtelecom al sectorului Râșcani, unde acesta a pătruns prin acces liber și profitând că telefonul a fost lăsat fără supraveghere l-a sustras, transmite Știri.md.

În urma măsurilor speciale de investigații și de urmărire penală bănuitul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 37 ani, locuitor a capitalei, anterior fiind judecat pentru un șir de furturi. Fiind audiat individul  și-a recunoscut vinovăția.

Ulterior suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind cercetat penal pentru furt, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu  amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.500 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării