main logo
715

Un bărbat din Capitală, filmat cum își bate fără milă câinele

Un bărbat din Capitală a fost filmat cum își bate fără milă câinele. Vecinii au încercat să-l oprească, dar în zadar. „Este animalul meu și fac ce vreau”, le-a spus cu indiferență omul.

Un bărbat din Capitală, filmat cum își bate fără milă câinele

Nu se cunoaște dacă poliția a înregistrat acest caz și îl va pedepsi pe bărbat, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

„-De ce bați câinele? - Este câinele meu și eu am dreptul! - Hai să te bat eu pe tine așa cum l-ai bătut tu! - Nesimțitule, lasă câinele în pace!”

Totul s-a întâmplat aseară în sectorul Ciocana din Capitală. 

Femeia, care a filmat cu telefonul mobil scenele în care individul loveşte animalul şi îl trânteşte de pământ, spune că a încercat să-i explice că nu este normal ceea ce face.

„-Tu ești animal, tu nu ești om! -Da tu cine ești? - O să postez pe Internet mâine, să vină poliția și să te pedepsească, pentru comportament agresiv față de animale”.

Asta, însă, nu l-a convins să lase câinele în pace.

„- Cum poți să te comporți așa cu câinele? Câinele se teme de tine. - Johny, la mine!. La mine, am spus!”

Mai târziu câţiva trecători s-au oprit, încercând şi ei să-l convingă pe bărbat să nu agreseze animalul. Acesta, însă, a intrat în casă.

Avocații care apără drepturile animalelor, susțin că bărbatul care a lovit câinele trebuie să fie pedepsit.

„Cel puțin din ceea ce s-a întâmplat și ce a relatat persoana care s-a adresat la poliţie, ar fi o răspundere penală care prevede o pedeapsă cu amendă de 500-750 de unități convenționale ori munca neremunerată în folosul statului de 180 de ore sau un an de închisoare. Totul este în mâinile poliției, care ar trebui să dea un răspuns exact este pedeapsa contravențională sau penală”, susține avocatul Ion Dron.

Deocamdată nu se cunoaște dacă acest caz a fost înregistrat la poliție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării