main logo
1300

Un băiat din Chișinău va pleca în Laponia pentru a-l întâlni pe Moș Crăciun

Un baiat de șase ani din Capitală a câștigat o călătorie în țara lui Moș Crăciun, care a fost pusă la bătaie de cațiva șoferi aventurieri.

Un băiat din Chișinău, în Laponia pentru a-l întâlni pe MoșulUn băiat din Chișinău va pleca în Laponia pentru a-l întâlni pe Moș Crăciun.

Astăzi, aceștia au pornit la drum, iar peste două săptămâni și băiatul va zbura în Laponia cu avionul, împreună cu familia lui, scrie unica.md.

Autorul scrisorii câștigătoare este Nicolae Gherasim din Chișinau. Acesta este cel mai mic copil dintre cei doi frați ai săi. Tatăl acestora este și mai fericit, deoarece el spune, că abia așteaptă călătoria în țara lui Moș Crăciun. Iar, mama picilor, care este însărcinată cu al patrulea copil, îi va aștepta acasă.

“I-am cerut lui Moș Crăciun, sănătate familiei, un costum de înot și o carte cu povești. – Și tu ce i-ai scris? – O camașă, un robot cu telecomandă și plastilină.“ au spus copiii.

Bărbații nu au plecat cu mâna goală, dar au luat cu ei mii de scrisori, pe care copii din țara noastră le-au scris lui Moș Crăciun. Acestea au fost colectate până pe data de 14 noiembrie la o rețea de bezinării și la un salon auto. Expediția șoferilor moldoveni va dura 13 zile, timp în care ei vor traversa nouă țări, de unde la fel vor strînge răvașe pentru Moșul.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării