main logo
6290

Un acrobat a căzut de la înălțimea de circa 10 metri în timpul unui show

Un acrobat de 30 de ani a avut nevoie de ajutor medical după ce a suferit un accident în cadrul unui show. Totul s-a întâmplat pe teritoriul unui club de noapte din Capitală.

Un acrobat a căzut de la înălțimea de circa 10 metri în timpul unui showImagine simbol

Incidentul s-a produs în seara zilei de 6 iulie, în jurul orei 21:08, pe strada Mihail Sadoveanu, sectorul Ciocana al Capitalei, transmite Știri.md.

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 30 de ani. În timpul unor acrobații cu un flyboard, din neatenție, acesta a căzut de la o înălțime de aproximativ 10 metri și a ajuns în stare de inconștiență.

Organizatorii evenimentului au solicitat imediat intervenția unui echipaj medical. Tânărului i-a fost acordat ajutor medical necesar și, din fericire, acesta și-a revenit, fiind evitată o tragedie.

Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați în seara de 6 iulie precum că, la un club de noapte, a avut de suferit un bărbat în timp ce făcea acrobații.

„Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului”, a mai declarat Natalia Stati.

Video: Pulsmedia.md/Telegram: Vtememd

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării