main logo
1104

Trei tinere din țară confecţionează obiecte de artizanat din lemn

O bucată de lemn poate căpăta forme dintre cele mai neobişnuite, dacă ajunge pe mâna unui meşter iscusit. Acest material nu este unul pretenţios şi poate fi prelucrat, atât de bărbaţi, cât şi de femei.

Trei tinere din țară confecţionează obiecte de artizanat din lemnTrei tinere din țară confecţionează obiecte de artizanat din lemn

O demonstrează trei tinere care, cu migală şi dragoste, transformă lemnul în cele mai interesante şi originale articole de artizanat, transmite Știri.md cu referire la tvr.md

Mariei Babii şi-a descoperit pasiunea pentru hand-made încă din facultate, când a vrut să-şi surprindă apropiaţii cu un cadou original. Acum patru ani, nimeni n-ar fi bănuit că un simplu hobby se va transforma intr-o afacere.

Pe lângă Maria Babii, în atelier mai lucrează încă două fete: Xenia şi Diana. Fiecare dintre ele are propria misiune, fie că pictează, prelucrează lemnul sau elaborează schiţele pe calculator. Chiar dacă se descurcă de minune în trei, fetele recunosc că le-ar prinde bine şi un ajutor bărbătesc.

Articolele pe care le realizează aceste tinere sunt sigure, atât pentru adulţi, cât şi copii, întrucât sunt eco.

Iscusinţa în această meserie este un lucru esenţial, spun fetele. Este nevoie şi de multă răbdare, întrucât procesul de creaţie este unul migălos şi complex. Dacă unele articole pot fi realizate în jumătate de oră, pentru altele e nevoie de o săptămână.

Cele trei artiste handmade arată, încă o dată dacă mai era nevoie, că atunci când cineva iubeşte ceea ce face, succesul nu poate fi prea departe. Dar pentru asta e nevoie de foarte multă ambiţie şi muncă. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării