main logo
2214

Tragedie la Leova: Trei membri ai unei familii au ars în incendiu

Cadavrele a trei persoane au fost găsite carbonizate într-o casă care a ars noaptea trecută în satul Tomai din raionul Leova.

Tragedie la Leova: 3 membri ai unei familii au ars în incendiu

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat în această noapte, la ora 02:55 minute. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că o casă de locuit este cuprinsă de flăcări, transmite Știri.md.

În timpul lichidării incendiului de către salvatori și pompieri, au fost depistate cadavrele a trei persoane: a unui bărbat în vârstă de 78 de ani, a unei femei în vârstă de 46 de ani, dar și a unui băiat de 11 ani. 

Totodată, în urma incendiului au ars bunurile materiale din interior, dar și acoperișul locuinței.

Pentru studierea situației în cauză la fața locului s-au deplasat specialiști din cadrul Laboratorului Experimental Antiincendiar. 

Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior după ce Laboratorului Experimental Antiincendiar va efectua cercetarea statică și dinamică a locului incendiului.

Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2019 în Republica Moldova s-au produs 168 de incendii în urma cărora și-au pierdut viața 29 persoane inclusiv un minor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării