main logo
7267

Traficul rutier este suspendat în PMAN: Ce evenimente se vor desfășura

Traficul rutier este suspendat pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și str. A. Pușkin (Piața Marii Adunări Naționale) pe durata zilei de azi până pe data de 15 mai, ora 8:00.

Traficul rutier este suspendat în PMAN: Ce evenimente se vor desfășuraFoto: Știri.md

Astfel, transportul public va fi redirecționat, transmite Știri.md.

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 34 vor circula pe str. București (tur-retur).

Autobuzele spre sec. Botanica/Râșcani:

- Rutele nr. 9, 26 și 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

- Ruta nr. 5: de pe str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Spre sec. Buiucani:

Rutele nr. 9, 11, 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, . Mit. G. Bănulescu - Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Astăzi au loc evenimente consacrate Zilei Europei în Piața Marii Adunări Naționale. După concertul oferit de formația etno-rock Zdob și Zdub, Marcel Ștefăneț & Ethno Republic, Opincuta Folk-Group și Satoshi, începând cu ora 21:30 veți putea urmări finala Eurovision Song Contest, transmisă în direct din Liverpool, Marea Britanie.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării