main logo
740

Tatuajul unei sportive din Moldova, senzație la maratonul din Cehia

Atleta Lilia Fiskovich, originară din Tiraspol, a intrat în atenția presei la semi-maratonul desfășurat în orașul Karlovy Vary, din Republica Cehă.

Tatuajul unei sportive din Moldova, senzație la maratonul din Cehia

În acest an au participat aproximativ 3.000 de sportivi de diferite vârste, inclusiv 889 de femei, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

La categoria de până la 35 de ani, tânăra a parcurs o distanță de 21 km 97 m într-o oră și 12 minute, 34 de secunde și a ocupat primul loc. 

Pe lângă faptul că s-a clasat pe prima poziție și a fost aplaudată de către cei prezenți, sportiva a atras atenția publicului cu un tatuaj imens pe abdomen, vizibil în fotografie.

Mulți dintre comentatori au rămas uluiți, până când cineva a menționat că tatuajul ascunde, de fapt, o cicatrice după operația cezariană. Adevărul este că Lilia are trei copii, iar de două ori a suportat operația cezariană.

Liliya Fiskovich este maestru de clasă internațională în atletism. A reprezentat Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro în 2016.

Semi-maratonul din Karlovy Vary are loc anual, din 2013, și adună sportivi de top din întreaga lume. 

Conform sistemului de evaluare a concursurilor de acest fel, de către Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism, semi-maratonului i se atribuie statutul de aur – IAAF Gold Label. 

Traseul a fost organizat în centrul orașului Karlovy Vary, de-a lungul râului Ohře.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării