main logo
439

Talmaci, despre strigătele pe coridoarele Primăriei: Nu sunt la curent

Primarul interimar al capitalei, Adrian Talmaci vine cu un răspuns după ce săptămâna trecută candidatul la șefia Primăriei Chișinău, Ruslan Codreanu a afirmat că colegii din primărie sunt intimidați și că persoane din conducerea instituției ar striga pe coridoare ca oamenii să nu iasă să voteze pentru el.

Talmaci, despre strigătele pe coridoarele Primăriei: Nu sunt la curentFoto: Știri.md

„Eu nu am auzit strigăte pe coridoare. Puteți veni și asculata”, a spus primarul interimar pentru Agora, transmite Știri.md.

Drept răspuns la acuzațiile lui Codreanu, Talmaci a afirmat că înaintea campaniei electorale a organizat o adunare: „Înainte de a se înregistra cel puțin un candidat electoral, noi în Primărie am organizat o ședință cu toți șefii de direcții și i-am rugat pe toți ca să nu participe...în timpul orelor de lucru să nu se ocupe cu agitația electorală”.

Aceste întrebări ar urma să fie soluționate, în opinia lui Talmaci, în afara orelor de lucru și în zilele de odihnă.

„Ceea ce a declarat domnul Codreanu...Eu nu sunt la curent cu așa ordine, declarații pe coridoare. Eu nu am auzit. Accesul în Primărie e liber. Puteți veni, să vedeți, să monitorizați. Eu nu am auzit așa ceva”, a punctat Adrian Talmaci. 

Amintim că joi, în cadrul unei conferințe, Ruslan Codreanu a declarat: „Am primit telefoane de la colegii din Primărie, că ei sunt intimidați să nu iasă să-și pună semnătura. Mai mult, pe coridoare la ei se strigă să nu îndrăznească să semneze pentru Codreanu [...] Ba mai mult, s-au dat indicații la fiecare șef de direcție, fiecare spital municipal, fiecare întreprindere, să nu fiu susținut în campania de colectare de semnături. ”, a declarat Ruslan Codreanu în cadrul unei conferințe.

În timpul declarațiilor, Ruslan Codreanu a evitat să de numele persoanelor la care se referea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării