main logo
4185

Svetlana Sainsus: 20 zile îmi era dat să trăiesc, după spusele medicilor

Cofondatoarea proiectului Caritate.md, Svetlana Sainsus, a mărturisit că medicii i-au părinților ei că va trăi doar 20 de zile.

Sainsus: 20 zile îmi era dat să trăiesc, după spusele medicilorFoto: Facebook.com

Mărturisirea a fost făcută pe o rețea de socializare, astăzi, 12 iunie, când Svetlana Sainsus împlinește 34 de ani, transmite Știri.md.

Aceasta susține că niciun medic nu poate spune câte zile are un om de trăit, doar Dumnezeu decide asta.

"20 zile, cam atât îmi era dat trăiesc după spusele medicilor. Doar cei apropiați cunosc mica mea istorioară, dar astăzi, de ziua mea am decis  o împărtășesc și cu voi, pentru  anume ea m-a învățat un lucru foarte important - nimeni în lumea asta, niciun medic nu poate zice nu avem șanse de supraviețuire, doar Dumnezeu e cel care decide. De la naștere până la vârsta de 20 zile părinții mei au trăit un adevărat coșmar cu mine. Plângeam non-stop, făceam convulsii și febra mare zilnic! Practic am trăit în spital primele 20 zile de viață. Epilepsie și alte diagnosticuri, medicii repetau doar una părinților: încerce se resemneze și se pregătească de înmormântare. Când aveam 20 zile , mămica nu a mai rezistat  vadă chinurile prin care trec în spital, injecții în cap, picioare și oriunde credeau medicii  e mai bine și practic m-a luat și a fugit acasă.. 

Pentru auzi zilnic "copilul dvs va muri" nu este deloc ușor. Probabil intuiția de mamă. Acasă în timpul băiței, tăticul a observat aveam o mică inflamație deasupra ochiului drept...ce semăna cu un coș simplu.. Atunci au decis ambii  încerce scoată infecția deacolo și asta și au făcut.. Imediat după următoarele secunde, fetiță mică de 20 zile cu “epilepsie” a adormit și nu s-a mai trezit și nu i s-a mai auzit gura până dimineață.... a fost prima noapte de la naștere când am dormit atât de mult.

Și din 20 zile a ajuns și la 20 ani și astăzi și la 34. După asta a urmat mai grav... deja medicii  convingeau  nu voi putea avea niciodată copii, apoi poftim îl vedeți în poze pe Maxim Cristian născut în 24 decembrie seara (în ajunul nașterii lui Hristos). Eu nu știu ce planuri a avut cu mine Dumnezeu, dar pentru mine asta este o dovadă trebuia trăiesc și mereu am visat  nu trăiesc în zadar, a mărturisit Svetlana Sainsus.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării