main logo
587

Surprize de la meteo: Cum va fi vremea în weekend

Mâine, în toată ţara se prevede cer variabil, fără precipitații. Vântul va sufla din nord, slab la moderat.

Surprize de la meteo: Cum va fi vremea în weekendSurprize de la meteo: Cum va fi vremea în weekend

La Briceni și Soroca vor fi 20 de grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 22 de grade. La Tiraspol mercurul din termometre va indica 23 grade, iar la Leova va fi cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul se vor înregistra maxime de 25 de grade Celsius, scrie publika.md.

La noapte, în Capitală, maxima va fi de nouă grade Celsius. Pe parcursul zilei de mâine, în Chişinău, maxima va fi de 23 de grade Celsius. În următoarele zile, vom avea parte de vreme cu caracter variabil, cu maxime de până la 20 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Londra sunt prognozate 23 de grade Celsius. În capitala Franţei se aşteaptă vreme caldă, cu maxime de 28 de grade.

La Berlin vor fi 21 de grade, iar la Roma 20 de grade. La Viena mercurul din termometre va urca până la 28 de grade, iar la Budapesta maximele vor indica 24 de grade. La Praga vor fi 25 de grade. La Belgrad şi Varşovia termometrele vor indica 23 de grade. La Atena va fi mai răcoare cu trei grade, iar în capitala Turciei se vor înregistra 15 grade.

La Bucureşti şi Kiev, se va menţine cer variabil, cu 22 de grade. La Moscova vor cădea precipitaţii şi vor fi 17 grade.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării