main logo
447

Suma uriaşă cu care voia să iasă din România un grup de turişti. Banii erau lipiţi de corp

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascunsă pe corpul a doi cetățeni turci şi în bagajele a șase cetățeni români, suma totală de 70.000 euro.

Suma uriaşă cu care voia să iasă din România un grup de turişti

Persoanele în cauză intenţionau să scoată ilegal din ţară suma de bani pentru a o transporta în Turcia.

Polițiștii de frontieră au selectat pentru control un autocar aparținând unei firme de transport internațional care circula pe ruta București-Istanbul, transmite Știri.md.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă pe corpul a doi cetățeni turci și în bagajele a șase cetățeni români, suma totală de 70.000 euro.

La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că, cetățeanul turc, în vârstă de 51 de ani, șofer al autocarului, împreună cu cetățeanul turc E.Y., în vârstă de 27 de ani, pasager în autocar, au împărțit celor șase cetățeni români, pasageri în autocar, diverse sume de bani pentru a le ascunde în bagaje şi a le transporta în Turcia.

Deoarece persoanele în cauză nu au putut justifica legalitatea provenienței și destinația sumei de bani, aceasta a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni cercetează cazul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării