main logo
2643

Șeful de la MAI, reținut pentru sex cu un minor, a fost demis

Comandantul adjunct al Trupelor de Carabinieri și șef al direcției management resurse umane, Mihail Bejan, a fost demis din funcție după ce i-ar fi cerut unui minor de 17 ani să-i presteze servicii sexuale într-o pădure din Chișinău, în schimbul unei sume de bani.

Șeful de la MAI, reținut pentru sex cu un minor, a fost demis

Un anunț în acest sens a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Inspectoratului General de Carabinieri al MAI, transmite Știri.md.

„În atenția publicului, cu referire la cazul difuzat în presă în care este vizat colaboratorul Mihail Bejan, vă informăm că, în conformitate cu prevederile art.35 p.3 lit.k) (la comiterea delictelor ce descreditează titlul de militar) din Legea nr.162-XVI din 22 iulie 2005 cu privire la statutul militarilor, prin ordinul MAI acesta a fost eliberat din serviciul militar prin contract”, se arată în postare.

De asemenea, Inspectoratul General de Carabinieri al MAI menționează că pe marginea acestui caz Procuratura a pornit o cauză penală.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 1 februarie, în jurul orei 19:00. Potrivit ordonanței emise de poliție, este vorba de comandantul adjunct al Trupelor de Carabinieri și șef al direcției management resurse umane, Mihail Bejan.

Acesta l-ar fi ademenit pe un adolescent în vârstă de 17 ani, propunându-i să-i facă sex oral în schimbul a 50 de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării