main logo
1300

Se anunţă vacantă funcţia de director și director adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor

Ministerul Justiției anunță concurs pentru postul de director și director adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Se anunţă vacantă funcţia de director și director adjunct al ANP

Concursul pentru funcţiile publice cu statut special din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor este deschis până pe 26 iulie 2019, transmite Știri.md.

Concursul se va desfășura în 3 etape: proba scrisă, interviul și prezentarea în cadrul interviului a planului de dezvoltare strategică al instituției/subdiviziunii.

La concurs se admit numai candidații care întrunesc condițiile de bază, cerințele specifice ale concursului, ale căror dosare de participare la concurs sunt complete și întocmite corespunzător.

Nota de promovare a fiecărei probe de concurs este 6 sau una superioară acesteia, iar candidatul, care a obținut cea mai mare notă finală, se consideră învingător al concursului.

Cerințe specifice, sarcinile funcției și alte informații pot fi consultate aici.

Purtătorul de cuvânt al Administrației Naționale a Penitenciarelor a precizat pentru Știri.md că după plecarera lui Aureliu Suhan, timp de 8 luni, directorul adjunct, Demcenco Serghei, îndeplinește atribuțiile de director, iar funcția de director adjunct pentru care s-a anunțat concurs, este vacantă de 1 an și jumătate. Temporar, pentru această funcție a fost delegat Perciun Viorel.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării