main logo
10040

Șatunov din Moldova povestește cum a ajuns să cânte în Laskovîi Mai

Un moldovean, care seamană izbitor cu Iurii Șatunov, va juca într-un film despre legendarul artist. Tânărul a fost ales de producătorul trupei “Laskovii Mai”.

Șatunov din Moldova povestește cum a ajuns să cânte în Laskovîi MaiȘatunov din Moldova povestește cum a ajuns să cânte în Laskovîi Mai

Nici două luni nu au trecut de când a semnat contractul, că deja a cucerit cele mai mari scene din Rusia. Evoluția sa a fost lansată la o emisiune de la Moscova, în ziua în care Andrei Razin a împlinit 55 de ani, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Poreclit de mic de prieteni “Șatunov”, Ion Ioniță este tânărul care și-a îndeplinit un vis din copilărie. Până nu demult cânta la nunți și cumetrii, acum însă este solist în trupa lui Andrei Razin - “Laskovii Mai”.

Totul datorită trăsăturilor fizice și a vocii, care seamănă foarte mult cu a lui Iurii Șatunov. Până și viața celor doi are ceva în comun. Ambii au crescut la orfelinat.

Ion Ioniță, cântăreț: “Am ascultat casete, discuri cum era înainte, ascultam numa Șatunov. Am fost la armată un an de zile, după armată am plecat la muncă în Rusia am mai strâns un ban și am cumpărat aparatură singur, am început a cânta cu băieții pe la karaoke, ei îmi ziceau Șatunov.”

Primul său public a fost oamenii care îl ascultau la petreceri și îl încurajau.

Ion Ioniță, cântăreț: “Oamenii mereu m-au susținut la nunți, la cumătrii cântam numai Șatunov, acolo publicul nu credea că eu cânt, îmi luau microfunul să vadă sunt eu sau nu, cânt eu. La Pojoreni cântam pe la hramul satului, la primărie.”

Norocul i-a suras într-o zi când a primit un mesaj de la un membru al formației “Laskovai Mai”. Apoi a fost telefonat de producătorul trupei, Andrei Razin, care l-a chemat la convorbiri. Împreună cu acesta, Ion a fost invitat la o emisiune din Rusia.

Ion Ioniță, cântăreț: “La înfățișare deodată m-au vazut că seamăn, de voce nu au știut, când am iesșt pe scenă la Malahov, mulți au rămas șocați, se întrebau cum la noi Rusia așa de mare și acesta un baiețel simplu din Moldova cântă ca Șatunov - să arate.”

Din acel moment viața sa a luat o altă întorsătură. A început să cânte împreună cu renumita formație în diferite orașe din Rusia. Nu uită, însă, de unde a pornit. Acum a venit în vacanță, în Moldova, și își petrece timpul cu fratele și cele două surori care se bucură pentru succesul său. A reușit să ajungă și în studioul unde și-a înregistrat primele piese, împreună cu un prieten din copilărie.

Aurel Sârghi, prieten: “La noi în Moldova sunt talente, dar nu prea se promovează. Nu oricine ajunge acolo, trebuie să ai si noroc să ajungi în Moscova cu Razin în Laskovii Mai. Îi doresc multă baftă fiindcă el merită. Astăzi ne-am întâlnit e tot acela care a fost, nu se ține cu nasul pe sus, tot e simplu, onest, prietenos.” 

Aflat la început de carieră, Ion știe că are mult de muncit. Mai ales că în curând își va încerca și talentul de actor. După ce a trecut un casting, la care s-au înscris 1.800 de tineri, el va juca rolul lui Iurii Șatunov în filmul documentar-artistic “Laskovii Mai”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării